28/04/2013 La Vall d’Horta

Hola a tots!

Per a la sortida del proper dia 28 d’abril us proposem anar a la Vall d’Horta, al parc de Sant Llorenç del Munt, ben a prop de casa. Es tracta d’una excursió amb dues opcions: una per la colla de grans i l’altre per la colla de petits. En qualsevol cas tots dos grups surten del mateix punt: la zona d’aparcament que hi ha a l’entrada de la vall.

Per la colla de grans la proposta és donar la volta a la vall per dalt, resseguint tota la carena. És una excursió una mica “forteta”, amb una pujada inicial de 350 m. Primer fins el Collet del Llor passant per la font del mateix nom (270 m) i després fins la capçalera de la carena dels Emprius, pic de Finestrelles (80 m més). A partir d’aquí comença el camí carener, ample i planer, sense cap dificultat, que dóna la volta a la vall passant pel coll de Pregona, Roca Sereny i Castell de Pera, baixant després suaument fins a l’aparcament. Podem comptar unes 4 hores de caminar, si be és possible escurçar l’excursió baixant a la vall en diferents punts del recorregut. Haurem de portar el dinar a sobre.

Per la colla de petits la proposta és recórrer la vall per baix, remuntant la pista que s’hi endinsa, fins el mas El Romeu, i després tornar per un camí fácil que s’enfila per la vessant dreta de la vall, la recorre a mitja alçada i acaba en el Marquet de les Roques (que és tancat) on hi ha un bon espai per dinar i que els nens juguin. S’acaba després d’arribar als cotxes per una pista. En total són uns 4 Km.

Us animem a apuntar-vos. És un lloc que si no el coneixeu segur que serà un descobriment, com ho va ser per nosaltres la primera vegada que hi vàrem anar.

El lloc i hora de trobada será l’habitual: plaça Marcet, a les 9 del matí
st-llorenc

Inscripcions a la secretaria de la UES fins divendres 26/04/2013 a les 19 hores.
Socis gratuït. No socis 1 euro per persona major de 6 anys.

Consideracions importants:

Tot i ser una sortida familiar, caminar per muntanya implica riscos evidents. Prendre part a la sortida implica el seu coneixement i acceptació.
Cada família s’ha de ser responsable en tot moment dels seus fills.
Els vocals de la sortida no són guies ni tenen cap responsabilitat sobre les persones que prenen part a la sortida.
Els menors d’edat han d’anar acompanyats d’un adult.
Us aconsellem dur roba i calçat adequats per caminar per terreny irregular, menjar i aigua suficients per les vostres necessitats i roba d’abric o pluja segons les condicions del temps.
També és una bona pràctica deixar roba per canviar-vos al cotxe i una tovallola.
Endueu-vos les deixalles cap a casa.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s